Cuketový krém s čerstvou řeřichou

Doba přípravy:
Počet porcí: 1
Cuketový krém s řeřichou Foto:
Cuketový krém s řeřichou
Foto: DIETAVKRABICCE.CZ

Přemýšlíte o vyzkoušení krabičkové diety? Prozatím si zkuste doma uvařit výbornou polévku, která je na jídelníčku jedné z firem, která podobné krabičky nabízí. Výborná chuť, vyvážený poměr surovin – zkrátka zdraví v každé lžíci :)

Suroviny
cuketa 90 g
cibule 20 g
brambory 30 g
pórek 10 g
máslo 15 g
zeleninový vývar 1 dl
mléko 1 dl
sůl
čerstvě namletý pepř
čerstvá řeřicha
tmavý chléb 20 g
Postup
1

Na másle orestujte najemno nasekanou cibulku, nakrájenou cuketu, pórek a brambory.

2

Zalijte zeleninovým vývarem a krátce povařte. Přidejte mléko a vařte zeleninu do změknutí.

3

Hotovou polévku rozmixujte ponorným mixérem a dochuťte solí a pepřem.

4

Ozdobte čerstvou řeřichou a nasucho opečenými krutonky z tmavého chleba.

1 porce obsahuje:

Energie 492 kJ

Bílkoviny 6 g

Tuky 3 g

Sacharidy 16 g

Videa

reklama

reklama