Cuketové rolky

Doba přípravy:
Cuketové rolky Foto:
Cuketové rolky
Foto: Kitchen and the City

Vegetariánská chuťovka, která nikdy neomrzí. Cukety jsou opravdu vděčnou surovinou, v létě ji náležitě využijte!

Suroviny
sýr ricotta 1 ks
malá cuketa 2 ks
opražené piniové oříšky
citronová šťáva
balsamico ocet
sůl
Postup
1

Cukety nakrájejte na tenké proužky (použijte škrabku na brambory).

2

Dejte marinovat do olivového oleje a balsamikového octa alespoň na 20 minut.

3

V misce smíchejte ricottu s citronovou šťávou, natrhanou bazalkou a piniovými oříšky.

4

Podle chuti osolte. Na závěr cuketové proužky plňte připravenou směsí.

Cuketové rolky 2 Foto: Cuketové rolky; foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč

Videa

reklama

reklama