Bůček se zelným salátem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Bůček se zelným salátem Foto:
Bůček se zelným salátem
Foto: isifa.com

Toto je recept pro všechny zapřísáhlé masožravce. Pořádně propečený bůček, který se přímo rozplývá na jazyku, doplněný o jednoduchý zelný salát.

Suroviny
vepřový bůček 8 plátků
pálivé chutney 60 ml
zelené zelí 1/4 hlávky
mladé červené zelí 1/4 hlávky
mrkev 2 ks
velká jarní cibulka 2 ks
majonéza 100 ml
Postup
1

Plátky masa dejte na pečicí plech a grilujte je, až budou po obou stranách trochu připečené. Potírejte je chutney, dokud jsou horké.

2

Mezitím nastrouhejte obě zelí, mrkev oškrábejte a nakrájejte julienne škrabkou nebo nastrouhejte. Jarní cibulku nakrájejte na třetiny a potom na tenké plátky. V míse smíchejte všechny ingredience na salát, přidejte majonézu a hrozinky a dobře promíchejte. Přidejte trochu majonézy, bude-li potřeba. Podávejte s opečenými plátky bůčku.

Bůček se zelným salátem Foto: isifa.com

Bůček se zelným salátem. Foto: isifa.com

 

Videa

reklama

reklama