Bagety s pomazánkou a pečeným kuřetem

Doba přípravy:
Počet porcí: 4
Bagety s pomazánkou a pečeným kuřetem Foto:
Bagety s pomazánkou a pečeným kuřetem
Foto: Gurmet

Suroviny
majonéza 1 lžíce
lučina 1 lžíce
jarní cibulka
sladkokyselá okurka 1 ks
jablko 1/2 ks
bageta 4 ks
pečené kuřecí maso 250 g
rukola 1 hrst
sůl
Postup
1

V misce promíchejte majonézu, lučinu, jemně nakrájenou jarní cibulku i s natí, najemno pokrájenou okurku a jablko nakrájené na drobné kostičky. Osolte a opepřete.

2

Bagety rozkrojte a spodní část potřete vzniklou pomazánkou. Poklaďte masem pokrájeným na plátky a lístky rukoly a přiklopte vrchní částí.

Gurmet - červen 2014Gurmet – Vaše škola vaření

Měsíc červen mají asi nejraději děti. Jednak mají hned v jeho začátku svátek, s jeho koncem také začínají prázdniny. Na děti (a také na jejich maminky) myslíme i v časopisu Gurmet. V červnovém čísle totiž najdou praktické tipy, jak si mohou užít pořádný mejdan na Den dětí a hlavně jak si na něj připravit dobrůtky jen s malou výpomocí maminek.

O tom, že léto už klepe na dveře, není pochyb. Spolu s ním přichází také čas jedné z nejoblíbenějších sezonních aktivit – grilování. Tentokrát jsme na něj připravili několik receptů z hovězího masa, nad kterými se vám budou sbíhat sliny. Na kulinární výlet vás tentokrát pozveme do Rakouska, jehož kuchyně je nám víc než blízká. Naučíme vás také, jak si připravit osvěžující a také zdravé letní smoothies.

Objednejte si roční předplatné časopisu Gurmet za speciální cenu 299 Kč! Více informací najdete ZDE.

Videa

reklama

reklama