Prima FRESH slaví! Na festivalu Znojemský hrozen byl oceněn časopis i Moje sladká kuchařka

Znojemský hrozen 2016  Foto:
Znojemský hrozen 2016
Foto: archiv

Hned dva počiny z dílny Primya FRESH byly včera oceněny na slavnostním večeru festivalu Znojemský hrozen. V kategorii Kuchařská kniha roku 2016 se Moje sladká kuchařka z edice Prima FRESH umístila na 2. místě. Čtvrtletník Prima FRESH v kategorii Gastročasopis roku 2016 získal 3. místo.

Vyhlášením nejlepších televizních a rozhlasových pořadů, reklamních spotů, nejlepších tištěných časopisů a vydaných knih skončil Mezinárodní festival televizních a rozhlasových pořadů a reklamních spotů o gastronomii a životním stylu Znojemský hrozen 2016.

Nositelem festivalové myšlenky jsou od samého počátku osmnáctileté existence mezinárodního festivalu o gastronomii a životním stylu televizní pořady, postupně se přidaly sekce rozhlasová a reklamní. Počtvrté doprovázely festival také soutěže o nejlepší kuchařskou knihu roku a nejlepší gastročasopis roku.

Článek

Sváteční pohoda s Prima FRESH  Foto:

Užijte si sváteční pohodu s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Nové číslo časopisu Prima FRESH plné inspirace, která vám zpříjemní sváteční čas i zimní radovánky, najdete v prodeji již od středy 16. listopadu.

„Velmi nás těší, že jsme se probojovali s oběma publikacemi na přední místa tohoto tradičního festivalu. Vítězství je pro nás o to cennější, že čtvrtletník Prima FRESH vydáváme teprve druhý rok a Moje sladká kuchařka byl náš první knižní počin pod hlavičkou Prima FRESH, a hned získal přízeň odborné poroty,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel zodpovědný za agenturu Solootions FTV Prima, která časopis Prima FRESH vydává.

Článek

Moje sladká kuchařka  Foto:

Moje sladká kuchařka pro všechny, kdo milují sladké!

Právě vyšla první kniha z edice Prima Fresh – Moje sladká kuchařka: 76 originálních receptů pro radost z pečení. Tváří kuchařky se stala Gábina Kratochvílová, Česká Miss...

 

Znojemský hrozen 2016 3 Foto:

„Z ocenění mám opravdu velkou radost. Knížku Moje sladká kuchařka jsme připravovaly s Jitkou Rákosníkovou, zkušenou autorkou mnoha skvělých receptů a kuchařek. Při její tvorbě jsme se inspirovaly recepty z české i mezinárodní kuchyně, ale jejich složení jsme vždy ozvláštnily, aby sladké delikatesy měly netradiční pojetí – zkrátka aby byly "fresh“ dodává Klára Michalová, šéfredaktorka časopisu a webu Prima FRESH.

V osmnáctém ročníku festivalu Znojemský hrozen bylo přihlášeno celkem osmnáct kuchařek a deset gastročasopisů. Kniha Moje sladká kuchařka je stále k dostání v knihkupectvích a e-shopu Prima. Aktuální číslo čtvrtletníku Prima FRESH právě vyšlo a věnuje se hlavně vánočním a svátečním receptům.

TZ Prima, (klam)

Videa

reklama

reklama

\n