Pravé francouzské ratatouille  Foto:
Francouzský pokrm ratatouille pochází z oblasti kolem města Nice. Spojuje to nejlepší z letní zeleniny – lilek, cukety, papriky a rajčata, které doplňuje cibule, česnek a čerstvé bylinky. Podávejte...
Mixér: nemáslo, rozvoz jídla nebo nový pražský ramen bar Foto:
Další Mixér přináší hned pět novinek, které vás rozhodně zaujmou – na trhu se objevila novinka v podobě nemásla, v Praze se rýsuje nový ramen bar, a pokud chcete, můžete si nově objednat jídlo přes...
Česko jako potravinová velmoc  Foto:
Umíte si představit Česko jako velmoc? Naše malá, ale hezká zemička uměla a stále umí vyprodukovat potraviny, které nemají ve světě konkurenci! Český mák, česnek, chmel nebo jablka – to je pojem.
Nová místa k návštěvě: pivní restaurace, bistro s nudlemi nebo vinárna Foto:
Hledáte tipy na nové podniky, které chcete vyzkoušet? Máme jich tu pro vás hned pět! Na tři podniky narazíte v Praze, jeden vyrostl v Lysé nad Labem a poslední je v Brně! Tak jdeme na to. ;)
Muffin, cupcake či donut?  Foto:
Sladkost v ozdobném košíčku, malý roztomilý dortík nebo koblížek s dírou uprostřed a barevnou polevou, to jsou sladké hity současnosti, které na nás číhají na každém kroku. Na druhou stranu jejich...
Mezinárodní den čokolády Foto:
Dnes, tedy 13. září, si může každý naprosto bez výčitek dopřát oblíbenou sladkou pochoutku, slavíme totiž Mezinárodní den čokolády! :) Které se ale kupují zdaleka nejvíce?
Tipy na gastroakce: nejpálivější papričky, víno nebo vegefest  Foto:
Počasí nám stále přeje, tak vytáhněte kalendáře a zapište si několik zajímavých akcí, které vás budou během září vážně bavit! :)
Čočkový salát s gorgonzolou Foto:
Gorgonzola je tradiční italský sýr s modrou plísní a velmi výraznou nezaměnitelnou chutí. Je skvělá samotná jako chuťovka, ale má své místo i při přípravě studených i teplých pokrmů, ideální je i do...
Podzimní číslo časopisu Prima FRESH Foto:
Nové číslo časopisu Prima FRESH vás provede nádherným obdobím podzimu a nabídne více než 70 nových receptů. Najdete ho v prodeji v široké obchodní síti už od středy 12. září.
Vydatná minestrone s pikantní klobásou a fazolemi  Foto:
Polévka k večeři je vždycky dobrý nápad! Zatímco k obědu jíme většinou lehké nebo krémové zeleninové polévky před hlavním chodem, k večeři si dopřejte pořádnou mísu husté polévky, která je skvělá...
Videa

reklama

reklama