Novinky

Francouzský jablečný koláč  Foto:
15 prosince 2017 14:00
Francouzská gastronomie je mezi kuchaři skutečně pojem. Patří bezpochyby mezi složitější, ale výsledkem je většinou neuvěřitelně lahodný pokrm, který si zaslouží opravdovou péči a skvělé suroviny.
Celý článek
Sváteční skořicová zmrzlina  Foto:
14 prosince 2017 07:00
Zmrzlina v zimě? Proč ne! Kdo by ji vykázal od stolu s tím, že patří jen do horkých letních dní, o moc by přišel! Ostatně to potvrzuje i nejlepší mistr zmrzlinář u nás – Honza Hochsteiger. Zeptali...
Celý článek
Vánoční perníčky Foto:
11 prosince 2017 14:20
Pečení cukroví je přímo celonárodní sport. Druhů, které pečeme, je téměř nepočítaně, některé domácí cukrářky jich zvládnou až 20 různých. A i když je výběr receptů široký, některé druhy patří mezi...
Celý článek
Uzená polévka s kroupami  Foto:
8 prosince 2017 14:00
Kroupy patřily do tradiční české kuchyně odpradávna a dodnes se bez nich neobejde třeba klasická zabijačka, protože se přidávají například do jelítek. Jinak se ale z našich jídelníčků téměř vytratily...
Celý článek
Vánoční novinky Foto:
7 prosince 2017 07:00
Vánoce jsou za dveřmi a tipy na vánoční dárky se samozřejmě hodí! V našem výběru máme nejen novinky vhodné pod stromeček, ale i tipy na občerstvení pro blížící se silvestrovské oslavy! Tak vybírejte...
Celý článek
Karamelky  Foto:
5 prosince 2017 10:00
Někdy je poněkud nesnadné vymyslet vhodný dárek. V tom případě je pomoc snadná! Dobrým jídlem a pitím nikdy nic nezkazíte :) Můžete samozřejmě zajít do obchodu a nakoupit balíček dobrot. Ale můžete...
Celý článek
Mrkvovo-kokosový dort s tvarohovým krémem Foto:
1 prosince 2017 14:00
Zní to možná trochu podivně, ale při přípravě sladkých moučníků můžete využít i zeleninu. Některé druhy jsou totiž chuťově neutrální nebo dokonce nasládlé a výslednému dezertu dodají šťavnatost a...
Celý článek
Křenová omáčka s pečenými knedlíky  Foto:
27 listopadu 2017 14:00
Křen je u nás velmi tradiční surovina, ideálně se hodí k tučnějším masům jako je vepřové koleno nebo krkovice, báječně chutná se zelím, ale i s nasládlou řepou. Kromě výrazné chuti oplývá i...
Celý článek
Hrdina kuchyně: Kapr  Foto:
25 listopadu 2017 14:45
Kapr je ryba, jejíž chov má v Čechách skutečně tradici. Vždyť jihočeské rybníky vznikaly právě proto, aby se v nich chovali právě kapři. Možností, jak tuto rybu připravit je spoustu, i když u nás...
Celý článek
Letní minestrone  Foto:
24 listopadu 2017 14:00
Nejznámější italskou polévku můžete volně obměňovat podle sezony nebo jednoduše podle toho, co máte zrovna v lednici. V receptech najdete verzi jarní, letní, podzimní i zimní, což hovoří za vše :)
Celý článek
Videa

reklama

reklama