Kurz vaření časopisu Gurmet

Kurz vaření časopisu Gurmet Foto:
Kurz vaření časopisu Gurmet
Foto: Gurmet

Vyzkoušejte něco nového a přihlaste se na kurz vaření s časopisem Gurmet.

Michal Nikodém Foto: Gurmet

Kurz vaření časopisu Gurmet

· 11.11. 2013 v renomovaném kulinářském studiu Ola Kala

· Jak co nejlépe využít celé kuře

· Lektor Michal Nikodém

· Kurz je vhodný pro začátečníky i nadšené amatéry

 

Kuřecí maso je velmi oblíbené. V našem kurzu se naučíte, kolik různých typů jídel můžete připravit, když ho koupíte celé.

Co budeme vařit

· silný kuřecí vývar

· paštiku z kuřecích jater

· šťavnaté kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a salátem

· kuřecí roládu se špenátem a piniovými oříšky

Naučíme vás

· vykostit kuře

· domácí silný drůbeží vývar

· jak připravit kuřecí prsíčko, aby si zachovalo veškerou svou šťávu

· jednoduché stehenní rolády

· rychlou paštiku z kuřecích jater

· a další tipy a triky profesionálů

· více info a přihlášky na www.iGurmet.cz

Videa

reklama

reklama