PŘEKVAPENÍ! Vydáváme časopis Prima FRESH

Časopis Prima FRESH  Foto:
Časopis Prima FRESH
Foto: archiv

Kulinární web Prima Fresh spatřil světlo světa před rokem a půl a za tu dobu už si získal své stálé čtenáře. Proto jsme se rozhodli nadělit jim i sobě první letošní vánoční dárek – a začínáme vydávat časopis!

Od 12. listopadu 2014 si můžete koupit historicky první číslo kulinárního magazínu Prima FRESH.

Jedním z jeho hlavních témat jsou samozřejmě Vánoce. Nemáme ambice přesvědčovat vás ke gastronomickým experimentům, spíše vám chceme ukázat nové i tradiční recepty, které doplní vaši sbírku vánočních jídel. Štědrý večer je chvíle, která má ve většině rodin svůj pevně daný itinerář a hlavně menu. Já jsem se jednou pokusila vylepšit recept na kapra. To jsem ale pěkně narazila! Rybu jsem naložila do mléka, abych ji zbavila charakteristické bahnité chuti. A u večeře jsem od chlapů dostala za uši, že se na tu chuť celý rok těšili, že to teď vůbec nechutná jako vánoční kapr!

Vánoce jsou zkrátka rituál a ten ctíme i v tomto novém čtvrtletníku spojeném s webem, který jste si oblíbili už dávno.

Časopis Prima FRESH 4 Foto:

První číslo našeho nového časopisu ale není jen o Vánocích. Symbolem listopadu jsou nepochybně husy, a taková husí pečínka, to je lahůdka do chladného počasí jako stvořená. (O jejím „božohódovém“ potenciálu ani nemluvě!) Husu jsme připravili hned na několik způsobů, a jestli můžu na tomhle místě přijít s husí radou navíc, tak zní takto: Nenechte přijít nazmar ani kapku husího sádla! Zkuste ho použít například na pečené brambory – překvapilo mě, že mají nejen skvělou chuť, ale i úžasnou barvu. Husa je klasické jídlo našich zeměpisných šířek a ctí ji po celé Evropě. Ve Francii z ní připravují také skvělé terinky – recept na jednu z nich najdete v závěru časopisu.

Časopis Prima FRESH 3 Foto:

Své kulinární choutky můžete naštěstí uspokojovat po celý podzim, který přináší tolik skvělých domácích surovin, a hlavně po celé svátky. Tomu jsme chtěli v Prima FRESH vyjít vstříc, a proto jsme pro vás připravili více než 70 receptů na úžasné dezerty, tradiční i nevšední cukroví, ale i recepty vycházející ze sezonních surovin. A to už je pořádná porce inspirace (vlastně je to téměř regulérní kuchařská kniha, ale za cenu časopisu :). Nechybí ani spousta návodů na jedlé dárky pod stromeček či přehled nabídky senzačních nových kuchařek!

O tom všem si můžete přečíst od 12. listopadu, kdy časopis Prima FRESH najdete v trafikách za cenu 49 Kč. Udělejte si radost :)

Klára Michalová, šéfredaktorka Prima FRESH

Časopis Prima FRESH 2 Foto:

Chcete si objednat aktuální číslo magazínu Prima FRESH?

Pošlete SMS ve tvaru PRIMAFRESHmezeraJMENO,ADRESA na číslo 902 02 49. Magazín Vám následně zašleme na Vámi uvedenou adresu.

Cena SMS je 49,- Kč včetně DPH. Technicky zajišťuje MEDIA SUPPORT, s.r.o.

Darujte předplatné jako dárek

Pokud vás časopis zaujme, máme pro vás ještě jeden "předvánoční" dárek, a sice nabídku zvýhodněného předplatného na příští rok. Za cenu 3 časopisů získáte rovnou 4 čísla. A pokud si stihnete předplatné objednat do 19. prosince, zašleme vám vánoční dárkový poukaz, který můžete věnovat svým blízkým pod stromeček.

Jak objednat?

• telefonicky na číslech: 225 985 225, 777 333 370

• mailem: primafresh@send.cz

SMS na 605 202 115 ve tvaru: PRIMA FRESH, JMENO_PRIJMENI_ADRESA DORUCENI

Roční předplatné jen za 147 Kč

Časopis Prima FRESH 5 Foto:

Videa

reklama

reklama